Ki kicsoda

Tagok

butyi
Bencsik János
(Bütyi)

Általános információ

Ki kicsoda

Sima társasági oldal alapfunkció. Regisztráció szükséges hozzá. Kitöltöd, majd felfeded az adatlapod, és már láthatod is azok adatlapjait, akik szintén megtették ezt. Ebből ugye az következik, hogy csak azok láthatják az adataidat, akikét Te is látod.

Ha VIP tag vagy, akkor az Én adatlapomat akkor is látod, ha még nem fedted fel magad. Ez van a régi "Magamról" menüpont helyett. Leköltöztem a társasági oldalakról azok elbonyolódása, elprofitorientálódása miatt. Olyanokra gondolok, hogy "Profi Pénzügyek üzenetet küldött neked".

Az ottani adataim itt érhetőek el.

Nem kötelező minden mezőt kitölteni. Elég azokat beírni, ami neked belülről fakad, büszke vagy rá, vagy mit tudom én. Úgysem komoly az egész. Nincs még 100 regisztráció sem az oldalon. Aktív meg 10-20 körül, akik barátok, rokonok, ismerősök.

Adatokat természetesen nem adom ki senkinek, bizalmasan kezelem. Az adatokkal semmit sem kezdek. Kizárólag egymás tájékoztatására szolgál.

Reklám nincs és nem is lesz. Tudom, ezt írta a WIW is, ezért kellett átkeresztelni IWIW-re. De itt tényleg nem lesz! :-)

Csak egy profilkép tölthető fel az adatlapra. Egyéb képek, galériák egyenlőre nem. A profilkép 200 x 200 pixel méretű négyzetben jelenik meg. Az oldalarány megtartásával a kisebbeket nagyítja, nagyobbakat kicsinyíti az oldal.

Magyar
Angol
Német

Mobil nézet     Normál nézet

Bütyi honlapja

2018 Október 21.

Névnap: Orsolya