Esküvő

  • Elöző
  •  
  • Kisképek
  •  
  • Következő

Általános információ

Képek

A régi automata képátméretező sajnos gyenge minőségben mentette el képeket, ezért amelyek meg voltak eredeti formában, azok újra át lettek méretezve - immár a nagyobb méretre -, és le lettek cserélve a rossz minőségűek. További előny, hogy az új átméretezés során már nem veszik el a képek u.n. exif információi. Ezeket a képek alatt felsorolom, ha elérhető.

A képek mérete fokozatosan növekszik. A kezdetekben 640 x 480-as méretű képeket tettem fel, aztán 800 x 600 méretűeket. Mostantól 1024 x 768-as képek lesznek feltöltve, tartva a lépést a nagyobb felbontású megjelenítő eszközökkel.

Továbbra sem tervezem azonban a kicsinyítetlen képek elhelyezését a honlapon, mert jelentős tárigénye lenne. A honlap képeit csak nézegetésre szánom, aki kéri, eljuttatom neki az általa kiválasztott képeket teljes méterben. Ez leginkább papírkép rendeléshez lehet szükséges.

A képgalériákban a nagy képek nézegetésénél alul a "status-bar" jelzi, hol tartunk a galériában. A Balra és Jobbra kurzor billentyűkkel lehet lapozni hasonlóan a jobb képnézegetőkhöz. Nem kell mindig az egérrel bohóckodni a linkeken.

Magyar
Angol
Német

Mobil nézet     Normál nézet

Bütyi honlapja

2018 November 13.

Névnap: Szilvia