Rocky buli

  • Ez az első
  •  
  • Kisképek
  •  
  • Következő

Általános információ

Videok

Fontos, hogy a Youtube-on lévő videoim nagyobb része "nem listázott video". Ezzel biztosított, hogy csak mi láthatjuk, idegenek nem. Ezért kérem a honlapom regisztrált felhasználót, ne helyezzék el az ilyen videok linkét bárki által látogatható helyen (Pl. blog) ezzel kiszivárogtatva illetékteleneknek!

Valahogy felismerte a Youtube milyen zene megy a farsangi videonk alatt és szerzői jogok miatt letiltotta a megtekintést bizonyos országokban. Ezért a krutikus videokat visszateszem a honlapra, hogy közvetlenül elérhető legyen, ne járhassunk így. A kevésbé kritikus videokat viszont a Youtube-on hagyom, mert nagyon nagy a tárigénye a videoknak.

HTML5-ös video tag-et használok a helyi videok beágyazott lejátszására. Ezt még nem minden böngésző támogatja, mert új technika. Még nem tudható, melyik lesz a nyertes, de három kodek van versenyben. Nem mintha Goggle párti lennék, de a nyilt forráskód miatt a Google webm-et támogatom. A nyilt forráskód itt most azt jelenti, hogy ezzel a kodekkel ingyen tudom a videoinkat feltenni a honlapra. A másik esélyes H246-al csak a megtekintés ingyenes, a készítés fizetős lenne.

Ha támogatja a böngésződ, lejátszható a video. Jelenleg a Firefox, Crome, Opera támogatja. A többi böngészőben plugin-t kell hozzá telepíteni. Ha a böngésződ nem támogatja - amit majd kiír a honlap -, mert pl. régi, akkor újabb vagy jobb böngészőre érdemes váltanod. Az IE kerülendő.

Magyar
Angol
Német

Mobil nézet     Normál nézet

Bütyi honlapja

2018 November 13.

Névnap: Szilvia